11 апр. 2017 г.

Смаколик.

В вихідний приготувала фіш по-єврейському.
Чоловік років із двадцять просив. А я все відбивалася. Чомусь мене лякав цей рецепт. Хоча і щуку фарширувала, і  шкіру панчохою знімати вмію. Але щось заважало мені. Боялася, що смак не буде відповідати тому, чим його пригощають іноді в сім'ї друга дитинства. Там мама полюбляє готувати цю страву, це в них національне. А в мене національне - деруни. Як то кажуть - хто на кого вчився. Але в ці вихідні я нарешті здалась. Майже тиждень морально готувалася. Шукала рецепти. Як завжди, підбирала щось не дуже затратне по часу. Не люблю готувати те, що забирає багато часу. Готуєш-готуєш півдня, а потім за 10 хвилин все зникає.
Але виявилося, що не так страшний той вовк, як його малюють.
Потім було побоювання, що не застигне юшка, бо, коли переклала рибу в судок і заливала, то юшка була рідкою, як чай. Але побоювання мої були марними.
Тадам!!!
ФІШ в студію

фото з телефону. Якщо на фотоапараті буде кращим, то заміню ввечері, бо фотоапарат вдома, а це чоловік фотографував на свій телефон.
P.S.    А це фото с фотоаппарата. Юшка гарно застигла.
Рецеп брала ТУТ.  Дивіться другий рецепт, але я начинку вкладала в шкіряні кільця.
Фарш вийшов рідким, тому спочатку водою залила лишк  овочі, довела до кипіння, трохи проварила, а потім залилп рибу повністю гарячою водою. Фарш не розтікся і кільця залишилисб цілими.
Піду засвічусь з ним у Яночки

Смачного всім.
Ваша inno4ka

2 комментария:

  1. Инна, очень интересный рецепт, забрала твою вкуснятину в общий вкусный ужин. http://nastroenie-svoimi-rykami.blogspot.ru/2017/04/blog-post_30.html Еще бы рецептик, чтоб можно было и самим отведать твою фиш. Спасибо огромное за участие, радуй нас еще)).

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Яна, вот по этой ссылке http://fb.ru/article/243944/prostoy-retsept-ryiba-fish-po-evreyski только обыграла два рецепта в один. Взяла карпа под два кило. Рыбу почистила, но потрошила не разрезая брюхоЮ толькл голову отрезала, картофель не брала, порезала на куски,филе с костями вырезала из кожи, потом с костей срезала филе по максимуму, и кости убрала до лучших времен.Филе мелко порубила и добавила батон и манку и все приправы по вкусу, яйцо и всем этим счастьем нафаршировала кольца кожи. И самое главное - овощи сложила на дно, залила водой, закипятила и ТОЛЬКО потом уложила аккуратно рыбу и поставила на самый малый огонь на 2,5 часа тушить. Воды много не надо, только покрыть рыбу, если будет больше - отлить.

      Удалить

Как подписать комментарий, если вы не blogger:
напишите текст комментария
выберите в выпадающем окне "подпись комментария" строчку "Название/URL"
впишите свое имя и (если есть) адрес вашего сайта или блога
нажмите "продолжить"
нажмите "Отправить комментарий"